menu close

Shimano STEPS

Energize Your Lifestyle

Elcykelsystemet til CITY, MTB og TREKKING

shimano_steps_zwart

For alle, som sætter pris på et sundt liv og elsker at cykle og komme ud. Kør på cykel til arbejdet, kør lange distancer eller kør på opdagelse ude i det fri. SHIMANO STEPS giver dig det ekstra skub. Hvor end du skal hen.

— SHIMANO STEPS CITY —

DEN INTELLIGENTE, STØJSVAGE OG BRUGERVENLIGE ELCYKEL

For alle jer pendlere og bycyklister: Hop op på din elcykel og føl solen i ansigtet, mens cyklen strømmer gennem gaderne og fylder dig med energi.

Kør gennem byen på en enkelt opladning i flere dage. Hvis du har travlt, fordi du skal mødes med vennerne, giver SHIMANO STEPS dig et ekstra skub. Tag cyklen på arbejde, og kør uden om trafikpropper uden at overanstrenge dig. Uanset din destination får SHIMANO STEPS dig frisk derhen.

— SHIMANO STEPS MTB —

DET INTUITIVE E-MTB SYSTEM TIL ULTIMATIV SJOV OG FRIHED

Med SHIMANO STEPS MTB kan du køre længere, hurtigere og i længere tid, mens du stadig kommer i form og forbedrer dine færdigheder. Den er til jer eventyrere derude. Kør ned af skovstier eller langs bjergrygge og indånd duften af frihed. SHIMANO STEPS MTB gør kørsel på stigninger let. Den er let, så den er nem at håndtere. Og den udjævner vejen for cyklister på alle niveauer. Tager dig hen til steder, du ikke tidligere kunne nå.

— SHIMANO STEPS TREKKING —

DET ULTIMATIVE ELCYKEL SYSTEM TIL FØRSTEKLASSES EVENTYR

Den er til jer eventyrere derude - du klarer uendelige distancer på din trekking-cykel. SHIMANO STEPS trekking er stærkere end byversionen, og den er den nye standard inden for elcykelpræstation for eventyrere. Tag ud i naturen og oplev glæden ved at tilbagelægge lange distancer på grovere terræn - uden at overbelaste dine lunger. Afprøv dine evner på grusveje og skovstier og afslut alligevel din dag fuld af energi.

— STEPS SYSTEM —

EN ELCYKEL TIL ENHVER

STEPS-Bike

SHIMANO STEPS CITY

Let at manøvrere gennem bytrafikken. SHIMANO STEPS CITY er letvægtssystemet, der dækker alles behov. Kald det smart pendling: Kom nemt uden om trafikpropperne om morgenen, gør noget godt for din figur og mød op på arbejdet frisk og fuld af energi.

SHIMANO STEPS TREKKING

Designet til førsteklasses eventyr. Med SHIMANO STEPS Trekking kan du komme længere takket være batteriets store kapacitet og intelligente strømstyring. Oplev ekstra kraft, kør lange distancer og giv din sundhed et spark.

SHIMANO STEPS MTB

De helt nye SHIMANO STEPS MTB-komponenter giver dig maksimal fornøjelse på ethvert ønsket præstationsniveau. Dette betyder, at du kan udvide dit kørepotentiale til at udforske nye områder og erobre nye horisonter. Sammen med venner og familie.

Læs alle produktinformationer

 

 

 

— EGENSKABER OG FORDELE —

KOM LÆNGERE MED MINDRE ENERGI

Icon-dealer-white

Der er altid en STEPS-forhandler i nærheden af dig

Find din forhandler

 

 

Om Shimano

info-about-shimano_01

Mange års erfaring

Næsten 100 års erfaring inden for udvikling af cykelkomponenter.

info-about-shimano_02

Shimano Steps forhandlere over hele Europa

Verdens største producent af cykelkomponenter. Assistance er altid ved hånden med cirka 3600 Shimano STEPS-forhandlere over hele Europa.

info-about-shimano_03

Dedikerede medarbejdere

11.900 medarbejdere, som dagligt arbejder på at øge din køreglæde.