EP8-Funktioner

Flere kræfter + komplet kontrol = ingen undskyldninger

Kast dig ud på de hårdeste stigninger og de vildeste spor med fuld kontrol takket være 85 Nm maks. bundtræk. Kom op ad bakken med blikket på toppen. Drop ud over kanten med en sikker følelse. Nyd oplevelsen. Vi forstår, at kræfter er intet uden kontrol. EP8 giver dig et konstant, direkte kraftoverskud, så du altid har fuld kontrol og en fuldstændigt naturlig køreoplevelse.

 

Et lækkert pedaltråd

Det er vores holdning, at alle ryttere bør føle sig i kontrol på cyklen. I lyset af denne tilgang, og vores designfilosofi med rytteren i centrum, har vi endnu en gang hævet referencen og reduceret den interne modstand med 36%. En forbedret koblingsmekanisme giver en mere velreagerende cykel og en mere naturlig overgang til ren pedalkraft over 25 km/t. EP8 sikrer mere naturligt pedaltråd og ingen grimme overraskelser.

 

Lettere

Når det drejer sig om optimal offroad-performance, så er let og adræt vigtige kodeord. Med en vægt på bare 2,6 kg er EP8 300 gram lettere end tidligere motormodeller. Den er faktisk en af de letteste elcykelmotorer på markedet og har klassens bedste kraft til vægt-forhold.

Kompakt & kraftfuld

Lad dig ikke narre af størrelsen eller udseendet. Denne strømlinede og slanke elmotor har masser af kræfter til at sende dig op på toppen af din næste episke opkørsel. En mere kompakt, integreret motor giver desuden bedre frigang til jorden, når sporet blive teknisk.

 

Mere lydsvag

På trods af dens mange kræfter siger EP8 utroligt lidt, så du kan stadig nyde naturens fredfyldte lyde.

Pas godt på din cykel

Så sikkert som et hjul er rundt, så vil din cykel få brug for et eftersyn fra tid til anden. Flere kilometer og gode oplevelser på din EP8-cykel betyder, at der før eller siden skal udskiftes nogle dele. Om du er ude i din lokale skov eller udforsker Europas bjerge, så er du aldrig langt fra et Shimano Service Center eller en Shimano Partner, som kan hjælpe dig med din cykel.

 

Effektiv varmestyring

Takket være varmeledende magnesium og et fuldstændig redesignet motorhus kan EP8 klare høje temperaturer på stejle stigninger, så du kan udnytte den maksimale kraft i længere tid. Varmen ledes desuden hurtigere væk takket være en større samlet overflade.

 

Bedre batterikapacitet

Vi er stolte af at kunne sige, at vores batterier er kendt for at holde dig i gang på sporet og længere tid i sadlen. Vi har udvidet vores sortiment af batterier med 630 Wh interne og eksterne batterier, der giver dig mere kapacitet og længere ture. Efter 1000 genopladninger vil EP8s batterier stadig have 60% af deres maksimale kapacitet, så du kan maksimere din tid på sporet igen og igen. De vil måske endda holde længere end selve cyklen, afhængig af hvor ofte og hvor hårdt, du cykler. Det betyder, at du kan tage lige så mange omgange på dit yndlingssingletrack som du vil, mens du koncentrerer dig om det næste sving i stedet for batterimåleren.