EP8 – ominaisuudet

Enemmän tehoa + täydellinen hallinta = ei tekosyitä

Olivatpa ajoympäristöt kuinka vaativia tahansa, 85Nm:n vääntömomentti auttaa sinua selviämään niistä suvereenisti. Selvitä nousut tarvitsematta epäillä tehoreservin riittävyyttä. Ota alamäet varmuudella. Nauti ajosta. Raa’alla teholla ei tee mitään, jos se ei ole hallittavissa. EP8 tarjoaa tehoreservinsä tasaisen luontevasti ja varmistaa, että tilanteet ovat aina hallinnassasi, mutta ajotuntuma pysyy silti luonnollisena.

 

Tasaisempi polkemistuntuma

Mielestämme on tärkeää, että ajajalla on aina sekä pyörä että tilanteet täysin hallinnassaan. Tulos tästä näkemyksestä yhdistettynä ajajalähtöiseen suunnittelutapaamme on erilaisten vastusmomenttien väheneminen 36%:lla. Parannettu kytkinmekanismi tuottaa herkemmän ajotuntuman ja mahdollistaa sujuvan tehonsyötön katkaisun yli 25 km/h nopeudella. EP8 tarjoilee avustustehon tasaisesti, eikä tuota ikäviä yllätyksiä.

 

Entistä kevyempi

Ihanteellinen maastosuorituskyky edellyttää pyörältä keveyttä ja ketteryyttä. EP8-moottorin paino on 2,6 kg, eli se on 300 grammaa edeltäjämallejaan kevyempi. EP8 on yksi markkinoiden kevyimmistä ja painoluokkansa tehokkaimmista ajoyksiköistä.

Kompakti ja tehokas

Älä anna koon tai ulkonäön hämätä. Tämä tyylikäs, kompakti ja tehokas ajoyksikkö selvittää mäen kuin mäen, ja mahdollistaa myös suuremman maavaran, kun polku muuttuu tekniseksi.

 

Hiljainen

Vahvasta tehoreservistään huolimatta EP8 on hiljainen, joten voit nauttia luonnon äänistä ilman ylimääräistä häiriötä.

 

Huolto pelaa

Ajokilometrien kertyessä EP8-varustettu pyöräsi – kuten kaikki pyörät – tarvitsee huoltoa ja varaosia. Shimano-huoltokeskukset ja yhteistyökumppanit, joita löytyy runsaasti kaikkialta Euroopassa, ovat aina palveluksessasi.

Lämmönmuodostus hallinnassa

Tehokkaasti lämpöä johtavien magnesiumrakenteiden ja parannetun moottorikoteloinnin ansiosta lämmönhallinta EP8:ssa toimii erittäin tehokkaasti, mikä mahdollistaa maksimiväännön pitkäkestoisen ylläpidon. Lämmönhallintaa tehostaa myös valuosien aiempaa suurempi pinta-alaosuus.

Suurempi akkukapasiteetti

Shimano-akut ovat tunnettuja suorituskyvystään ja pitkäkestoisuudestaan. Olemme laajentaneet akkumallistoamme; nyt saatavana on valikoima kapasiteetiltaan entistä suurempia 630Wh:n akkuja, jotka mahdollistavat aiempaa pidemmän toimintamatkan. Tuhannen täyslatauksen jälkeen EP8-yksikön akun varaustaso on edelleen 60 prosenttia, joten avustustehosta ei vielä siinäkään vaiheessa tarvitse tinkiä. Akun käyttöikä saattaa joissain tapauksissa olla jopa itse polkupyörän käyttöikää pidempi. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä kovaan ajoon, etkä akun varaustilailmaisimen seuraamiseen.