menu close

Shimano STEPS

Energize Your Lifestyle

Elcykelsystemet för CITY, MTB och TREKKING

För alla som älskar att cykla, komma utanför dörren och som vill göra en hälsosam livsstil till en vana. Cykla till jobbet, cykla långa avstånd och åk på upptäcktsfärder. SHIMANO STEPS ger dig en extra puff. Oavsett vart du är på väg.

shimano_steps_zwart

— SHIMANO STEPS CITY —

DET INTELLIGENTA, TYSTA OCH ENKLA EL-CYKELSYSTEMET

För alla ni som pendlar och bor i urbana miljöer: hoppa på din el-cykel och känn solen i ansiktet när du kör fram bland träden och fylls av energi. Kör genom staden med en enda laddning som räcker i flera dagar. Om du har bråttom att träffa vännerna ger dig SHIMANO STEPS den där extra skjutsen när den behövs. Cykla till jobbet och undvik trafikstockningar utan att överanstränga dig. Vart du än åker kan du känna dig fräsch när du kommer fram med SHIMANO STEPS.

— SHIMANO STEPS MTB —

DET INTUITIVA E-MTB-SYSTEMET FÖR GRÄNSLÖS GLÄDJE OCH FRIHET

Med SHIMANO STEPS MTB kan du cykla större avstånd, snabbare och längre tid, samtidigt som du fortfarande får träning och förbättrar tekniken. Den passar de som gillar att cykla i bergen. Kör ned genom skogsstigar eller längs bergstoppar och ta in känslan av frihet. Med SHIMANO STEPS MTB blir det lätt att klättra. Den är lätt vilket underlättar styrningen. Och den har något att erbjuda cyklister på alla nivåer. Tar dig till platser du inte kunde komma till tidigare.

— SHIMANO STEPS TREKKING —

DET ULTIMATA EL-CYKELSYSTEMET FÖR FÖRSTA KLASSENS ÄVENTYR

Det är gjort för äventyraren - och med det kan man avlägga gränslösa avstånd med cykeln. SHIMANO STEPS Trekking är starkare än den nya standarden inom äventyrlig el-cykelprestanda. Kasta dig ut i naturen och upplev spänningen i att täcka långa avstånd i tuff terräng, utan att spränga lungorna. Testa dina färdigheter på grusvägar och skogsvägar och känn dig ändå full av energi när dagen är slut.

— STEPS SYSTEM —

EN E-CYKEL FÖR ALLA

STEPS-Bike

SHIMANO STEPS CITY

Ta dig smidigt igenom stadstrafiken. SHIMANO STEPS CITY är ett system som väger lite och passar allas behov. Kalla det ett smart sätt att pendla: åk snabbt förbi morgonens föroreningar, arbeta bort din mage och kom till skrivbordet fylld av energi.

SHIMANO STEPS TREKKING

Utformad för första klassens äventyr. Med hjälp av ett batteri som håller länge och intelligent hanteringen av batteriströmmen, kommer du längre med SHIMANO STEPS Trekking. Upplev den extra kraften, cykla långa sträckor och ge din hälsa ett lyft.

SHIMANO STEPS MTB

De helt nya SHIMANO STEPS MTB-komponenterna erbjuder maximal tillfredsställelse, oavsett vilken nivå du eftersträvar. Det innebär att du kan utöka din räckvidd för att utforska okänd terräng och nå nya mål. Tillsammans med vänner och familj.

Läs all produktinformation

 

 

 

— FUNKTIONER OCH FÖRDELAR —

CYKLA LÄNGRE MED MINDRE ANSTRÄNGNING

Icon-dealer-white

Det finns alltid en STEPS-återförsäljare nära dig

Sök efter återförsäljare

 

 

Om Shimano

info-about-shimano_01

Flera års erfarenhet

Nästan 100 års erfarenhet av utveckling av cykelkomponenter.

info-about-shimano_02

Shimano Steps-återförsäljare i Europa

Världens största tillverkare av cykelkomponenter. Service finns alltid nära till hands med 3600 Shimano STEPS-återförsäljare runt om i Europa.

info-about-shimano_03

Hängivna anställda

11 900 som arbetar dagligen med att göra din cykelupplevelse bättre.